Modul můžete vypnout následujícím způsobem.

Postup v administraci

  1. V menu administrace zvolte sekci Nastavení / Produkty / Rozšířené.
  2. Pole Zobrazit Naposledy navštívené produkty zvolte Ne.
  3. Uložte.

Modul Designer

Tato funkce je k dispozici až od verze 3.4 modulu Designer. Více o přechodu na nejnovější verzi Designera.

Nepomohla Vám tato nápověda?

Požádejte o radu zkušené eshopery v UPgates poradně.

UPgates poradna