Systém vám umožňuje některé položky deaktivovat. To znamená, že se nebudou zobrazovat zákazníkům, avšak zůstanou uloženy v administraci pro případné pozdější použití. 

Postup v administraci 

  1. V administraci zvolte položku, kterou chcete deaktivovat.
  2. Odškrtněte pole Aktivní.
  3. Uložte změny.