Pokud jste se rozhodli trvale ukončit prodej v jazykové variantě, lze ji ze systému odstranit následujícím způsobem.

Postup v administraci 

  1. V menu administrace zvolte sekci Nastavení / Základní / Jazyky.
  2. U dané jazykové varianty klikněte na ikonku pro odstranění.
  3. Potvrďte odstranění.

UPOZORNĚNÍ! Odstranění jazykové varianty je trvalé. Všechny překlady a vložená data budou nenávratně smazány.