Pokud stále ještě dokončujete obchod nebo jej potřebujete dočasně uzamknout, můžete to provést následujícím způsobem.

Postup v administraci

  1. V menu administrace zvolte sekci Nastavení / Základní / Nastavení obchodu.
  2. Sjeďte níže do sekce Velkoobchod.
  3. Klikněte na rolovací nabídku Zamknout pro nepřihlášené.
  4. Zvolte požadovanou možnost.
  5. Uložte.

Nepomohla Vám tato nápověda?

Požádejte o radu zkušené eshopery v UPgates poradně.

UPgates poradna