Funkce zobrazení / skrytí tlačítka "Vložit do košíku" umožňuje nastavit, aby se zobrazovalo pouze některým uživatelům. Ostatní zákazníci nebudou mít tlačítko viditelné a nebudou tedy moci vložit do košíku žádné produkty, provést nákup.

Tato funkce je vhodná především u obchodování v B2B sektoru. 

Uživatele můžete definovat pomocí předdefinovaných skupin dle jejich stavu registrace:

  • Všem - tlačítko do košíku se zobrazí jak přihlášeným tak nepřihlášeným zákazníkům (musí však mít v detailu produktu nastaveno Lze vložit do košíku). 
  • Jen přihlášeným - tlačítko do košíku se zobrazí jen přihlášeným zákazníkům (musí však mít v detailu produktu nastaveno Lze vložit do košíku). 
  • Nikomu - tlačítko do košíku se nezobrazí nikomu (bez ohledu na to zda je zaškrtnuto Lze vložit do košíku). Tento nástroj využijete např. v případě dovolené atp.

Postup v administraci

  1. V hlavní menu administrace otevřete Nastavení / Produkty / Rozšířené
  2. Z rolovací nabídky Zobrazovat tlačítko do košíku zvolte požadovanou variantu.
  3. Uložte.

    Zobrazení na e-shopu

    Diskuse
    Často se ptáte

    Nepomohla Vám tato nápověda?

    Požádejte o radu zkušené eshopery v UPgates poradně.

    UPgates poradna